Wordpress website laten maken

Webdesign vanuit Zwolle

Begin je net of heb je al een website en zoek je vernieuwing? Wij kunnen je daarbij helpen. Onze specialisten maken een website die past bij jouw behoeften, technisch klopt en geschikt is voor alle apparaten, dus ook mobiel.

De diensten van Next Web helpen ondernemers in Nederland online zichtbaar te zijn. Wij zorgen voor een unieke website. Uniek in content en de lay-out afgestemd op jouw bedrijf. Met een website van Next Web sta je sterk online.

website-laten-maken

WordPress als basis

Next Web bouwt je website in WordPress. Snel en gebruiksvriendelijk, dat merk je!
Daarnaast kun je zelf eenvoudig wijzigingen aanbrengen en ben je voor het aanpassen van teksten of afbeeldingen niet afhankelijk van een webbouwer.

Je WordPress website wordt uiteraard responsive gemaakt, wat inhoudt dat deze op een laptop, tablet en mobiel goed zichtbaar is.

Dit kun je verwachten:

Een website die zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het gebruikte apparaat. Je website op elk apparaat goed zichtbaar!

Next Web bouwt je website in WordPress. Een goede keuze voor gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Ook de achterkant van de website is eenvoudig in gebruik. Breng zelf gemakkelijk wijzigingen aan in teksten of afbeeldingen.

Wij zorgen voor het design en vullen de website met content als tekst, foto’s en video’s. Je hoeft het alleen maar aan te leveren.

De nieuwe website staat supersnel online, zodat de business gewoon door kan gaan. Vragen of aanpassingen? Wij schakelen snel. Zo hoeft je online resultaat nooit lang te wachten.

Complete websites met alles wat jij nodig hebt. Contactformulier, portfolio of een blog? Wij bouwen en jij krijgt volledige controle.

Wil je ook online zichtbaar zijn met een WordPress website?